Veelgestelde vragen

Het Oostenrijkse familiebedrijf Fellhof staat garant voor kwaliteit.
Zeker in de sokken- en pantoffelbranche is er veel concurentie.
Fellhof heeft een ecologische verwerking  van de lamswol ontwikkeld dat mens en milieu zo min mogelijk belast, o.a. door geen gebruik te maken van schadelijk looi- en verfstoffen.  Fellhof onderscheidt zich door het waarborgen hun van kwaliteitsproducten. Elk product wordt op fabricagefouten gecontroleerd en mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, wordt het beschadigde product gelijk kostenloos vervangen.
 
Onze pantoffels zijn gemaakt van 100% wol. Wol is een van nature ademend materiaal dat er dus voor zorgt dat de warmte goed geregeld wordt: in de zomer is wol heerlijk koel ( warmte wordt afgevoerd) en in de winter heerlijk warm ( nooit meer koude voeten!). Het teveel aan warmte wordt door de natuurlijke wol gereguleerd. Omdat er géén synthetische vezel aan de wol is toegevoegd, heeft u gegarandeerd geen transpirende voeten en dus zal er ook geen sprake zijn van transpiratiegeur. Bovendien voelen de pantoffels zacht en comfortabel aan.
Echt een weldaad voor uw voeten. 
Mensen die onze pantoffels 's avonds dragen stappen met heerlijk warme voeten  in bed en vallen gemakkelijker in slaap!
De meeste pantoffels zijn vervaardigd van 100% Merinowol uit Australië en Nieuw-Zeeland.
Merinoschapen hebben een vacht met veel meer haren per vierkante cm dan schapen van  europese rassen. Hierdoor kun je spreken van een veel vastere wol.
De schapen van door ons gebruikte wol worden in tegenstelling tot vele grote boerderijen niet alleen voor hun wol gehouden.  De schapen leven op grote weilanden waar ze vrij rond kunnen lopen en worden jaarlijks voorzichtig geschoren. 
De wol wordt o.a. gebruikt voor warme truien, sweaters, sokken en hoeden. 
Als de dieren worden geslacht, blijft hun huid met de wol over als natuurlijk bij-product waar dan o.a. huissschoenen en pantoffels van worden gemaakt.
Onze leverancier ziet er op  toe dat er een groot aantal inspecties en controles worden uitgevoerd zodat kwaliteit kan worden gewaarborgd. Ook de Australische en Nieuw-Zeelandse regering ziet hierop toe!  Vervolgens worden de huiden op ecologische manier verwerkt tot bijvoorbeeld een heerlijk comfortabele pantoffel.
 
Alle (medisch) pedicures die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel, kunnen verkooppunt van MaAn-producten worden.
Als pedicure kun jij je met MaAn-producten onderscheiden van je collega's en je verkoopassortiment verbreden.
Afnemer van MaAn kun je enkel worden als er binnen een straat van 5 km nog geen andere collega MaAn-producten verkoopt.
Kwaliteit, collegialiteit en service staan bij ons hoog in het vaandel: wij vinden het heel belangrijk dat onze cliënten tevreden zijn! 
Geïnteresseerd: vul het contact-formulier in voor vrijblijvende informatie.
De producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Mocht een product fabricage-fouten vertonen, dan valt dit uiteraard onder de fabrieksgarantie.
U dient dit binnen 4 weken na  aankoop direct te melden aan uw verkooppunt.
 
Door de huisschoenen, pantoffels en verbandschoenen vóór gebruik  in te spuiten met een vocht- en vuilafstotend middel.
Zo  worden ze beschermd tegen vlekken.
Bij sterke vervuiling mogen ze op de hand gewassen worden met een wolwasmiddel ( max. 30 gr. C).
Alle producten zijn vervaardigd uit 100% Merinowol, alpacawol of lamswol of een combinatie van deze wolsoorten.
Pantoffels hebben vaak een kunststof anti-slipzool.
De sokken zijn gemaakt van schapenwol, alpacawol en een synthetische vezel (20%) om het garen te versterken.