Lamswollen pantoffels

Nooit meer koude voeten dankzij lamswollen pantoffels

Heeft u last van koude voeten? De lamswollen sloffen helpen koude voeten te voorkomen en zorgen voor een behaaglijke temperatuur van uw voeten. 
Onze 100% Merinowollen pantoffels zijn aangenaam in alle jaargetijden: heerlijk warm in voorjaar, herfst en winter en koel in de zomer.
De lamswollen pantoffels voelen zeer zacht en aangenaam aan uw voeten. De 100% Merinowol is in staat transpiratie-vocht te absorberen en af te voeren, is temperatuur-regulerend, schimmel-werend en anti-bacterieel en voorkomt zo een nare voetgeur. De 100% Merinowollen pantoffels zijn geschikt voor jong en oud, voor mensen mét en zonder voetklachten. De zeer zachte Merinowol voorkomt drukplekken aan uw voeten en is daardoor ook zeer geschikt voor bijv. diabetes- en reuma-patiënten. 

De pantoffels zijn een zeer aangename bekleding van uw voeten in- en rondom uw huis en daardoor een uitstekende keuze.
 

Lamswollen pantoffels

The Luxury of Nature

Ma-an staat voor The Luxury of Nature, de pantoffels zijn gemaakt van puur natuurlijke producten van de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij maken gebruik van schaapsvachten, lamsvel en alpacawol. De verschillende materialen zijn afkomstig vanuit de natuur en zijn uitstekend geschikt om ons een optimaal comfort te bieden. Bovendien voorkomen de 100% Merinowollen pantoffels koude voeten. Ze zorgen ervoor dat tijdens de koude wintermaanden onze voeten lekker warm blijven. Ook in de andere jaargetijden zijn ze door de temperatuur-regulerende werking van de lamswol een weldaad voor uw voeten.

Uiteraard combineren wij de hoge kwaliteit van de natuurlijke producten met een betaalbare prijs. Wij kopen efficiënt in en zorgen voor een vakkundige verwerking op basis van een slim ingericht proces. Dit betekent dat de kosten voor lamswollen pantoffels niet te hoog hoeven te zijn, zodat koude voeten tot het verleden kunnen behoren.


Zacht en comfortabel

De 100% Merino-wollen pantoffels tegen koude voeten zijn heerlijk zacht en comfortabel, ze voorkomen dat onze voeten koud worden en zorgen er ondertussen voor dat wij kunnen rekenen op het maximale comfort.  Merinowol is een zeer zachte wolsoort van de allerbeste kwaliteit die niet kriebel!. De natuurlijke wol in de lamswollen pantoffels tegen koude voeten zorgt ervoor dat de meeste mensen er het liefst de hele dag op blijven lopen. 

Er  zijn verschillende 100% lamswollen pantoffels tegen koude voeten beschikbaar, onze pagina met producten biedt een mooi overzicht van de verschillende pantoffels die er beschikbaar zijn om koude voeten te voorkomen en voor een fijn comfort te zorgen.


Warme voeten met lamswollen pantoffels

De lamswollen pantoffels zorgen voor aangenaam warme voeten, zelfs bij winterse temperaturen. De 100% (Merino)-lamswollen pantoffels vormen een uitstekend natuurlijk alternatief voor vloerverwarming en zorgen daarnaast voor meer comfort aan onze voeten.

Onze klanten die de lamswollen schoenen tegen koude voeten een keer proberen, willen daarna niet meer anders. Dit sterkt in de overtuiging dat wij hiermee een prachtig product hebben. Uiteraard zijn de lamswollen pantoffels eenvoudig online te bestellen, er zijn verschillende modellen en maten beschikbaar. Onze verkooppunten gaan direct aan de slag met online bestellingen, zodat koude voeten dankzij de lamswollen slippers binnenkort geen probleem meer zullen vormen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.