Pijnlijke voeten

  • 100% Merino wollen pantoffels
  • 100% Merinowollen huisschoen

Pijnlijke voeten? Draag 100% Merino-lamswollen pantoffels!

Pijnlijke voeten zijn vervelend en daar wilt u het liefst zo snel mogelijk wat aan doen. Onze 100% Merino-lamswollen pantoffels vormen een uitstekende keuze. U maakt gebruik van The Luxury of Nature, in combinatie met onze achtergrond als medisch pedicure. Wij weten uitstekend hoe pijn aan de voeten kan ontstaan en zorgen er met de lamswollen pantoffels door dat die eindelijk tot het verleden kunnen behoren.

De pantoffels helpen uitstekend bij pijnlijke voeten, net als bij koude voeten of voeten die meer comfort of een zachte ondergrond nodig hebben.
 

The Luxury of Nature

Ma-an staat voor The Luxury of Nature, wij maken gebruik van natuurlijke producten die wij op een ecologische wijze laten verwerken. De ecologische werkwijze staat centraal binnen onze overtuigingen . Wij maken geen gebruik van schadelijke stoffen. Op die manier kunnen de lamswollen pantoffels helpen pijnlijke voeten te voorkomen of te verhelpen, terwijl wij daarvoor gebruik maken van volledig natuurlijke producten.

Wij maken gebruik van schaapsvachten van 100% Merinowol, lamsvel en alpacawol van de hoogste kwaliteit. Het zijn producten die wij op een duurzame wijze kunnen verkrijgen, om die vervolgens op een ecologische wijze te verwerken tot de lamswollen pantoffels. De pantoffels helpen uw pijnlijke voet te voorkomen of zorgen ervoor dat pijnlijke voeten snel minder pijn zullen doen.
 

Achtergrond als medisch pedicure

Het voorkomen van pijnlijke voeten met lamswollen pantoffels lukt niet door middel van de hoogwaardige materialen alleen. Wij hebben daarnaast een achtergrond als medisch pedicure. Dat betekent dat wij als geen ander weten hoe zere voeten kunnen ontstaan en wat er aan voetverzorging nodig is om hier wat aan te doen.

Wij hebben die kennis gebruikt om lamswollen pantoffels tegen pijnlijke voeten te ontwikkelen. De voet kan rekenen op een fijn comfort dankzij het zachte materiaal, net als op de juiste ondersteuning om daar, al dan niet in combinatie met een steunzool, zonder problemen langere tijd op te blijven lopen. Wij werken samen met praktijkondersteuners, huisartsen en podotherapeuten en weten daardoor uitstekend wat er nodig is om pijn aan de voeten te voorkomen of die te helpen verhelpen.

Onze lamswollen pantoffels sluiten daar uitstekend bij aan en zorgen er door middel van de hoogwaardige ecologische materialen bovendien voor dat ze een duurzame en verantwoorde keuze vormen.

Pijnlijke voeten
 

Lamswollen pantoffels tegen pijnlijke voeten

De lamswollen pantoffels helpen bij pijnlijke en koude voeten. Ze zorgen er met het zachte materiaal en de nodige ondersteuning voor dat onnodige druk aan de voeten voorkomen wordt.. Het zachte materiaal van lamswol zorgt er daarnaast voor dat onze voeten lekker warm blijven, voornamelijk fijn wanneer de temperatuur buiten begint af te nemen en het ook binnen niet altijd even warm meer is. Verder zijn de pantoffels gemaakt van anti-allergisch materiaal, zodat onze voeten kunnen rekenen op het optimale comfort.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.